top of page

8.4 Verstaalla tapahtuu taas

Päivä alkaa


Lauantaina 8.4.2023 Nakkilan Verstaalla! Kurssin vetäjänä on Satu – Art From The Underground Opetus tapahtuu pienryhmässä, joten varaa paikkasi nopeasti! Kurssilla opetellaan kustom taiteelle ominaista kuvan rakentamista käyttäen pinstripe maaleja ja siveltimiä. Kurssityötä rakentaessa raapaistaan niin kylttimaalauksen, pintripemaalauksen ja kolmiuloitteisen kuvan rakentamisen pintaa, joten kurssin jälkeen tulet varmasti katsomaan kaikkea kustomtaidetta aivan uusin silmin. Oman työn saa napata kotiin kurssin päätytty Mukaan tarvitset mukavat sisätyöskentelyyn soveltuvat vaatteet, avointa mieltä ja halua oppia uutta. Taiteellista silmää, piirustustaitoa tai kokemusta maalaamisesta et tarvitse. Kurssin kesto on 6 h Hinta 195 € sisältää pensselit, maalit, taulupohjat, saralit yms kaikki maalaustyöhön tarvittavat, sekä ruokailun päivän aikana. Satulla on mukana pieni varasto tarvikkeita myös ostettavaksi kotiin. Tutustu Satuun FB:ssä tai IG:ssä Opetus tapahtuu pienryhmässä, joten varaa paikkasi nopeasti! Halutessasi voit jäädä nauttimaan Verstas Root's & Blue's Vol 2 musiikki-illasta Mikäli haluat majoittua, kysy lisää myynti@nakkilanverstas.fi tai varaa suoraan www.nakkilanverstas.fi/hotelli Tervetuloa Verstaalle!


 

IIta jatkuu

Verstas Roots & Blues VOL2


Big Creek Slim, Dk


Big Creek Slim, alias Marc Rune, on useasti palkittu Tanskalainen blues -artisti.

Big Creek Slim on aidoimmillaan varhaisen country bluesiin parissa, joka syntyi Mississippin suistoalueella Yhdysvalloissa. Jos haluat tutustua hänen tuotantoonsa, kuuntele vaikka viimeisimmät sooloalbumit:


Migration Blues ja Twenty-Twenty Blues

vuodelta 2021. Kuulet upeita esityksiä ja autenttisen


äänen. Mies, ääni ja kitara heijastavat om

istautumista, joka tulee vain luonnollisten

lahjojen ja tinkimättömän sitoutumisen yhdistelmästä.


Voidaan ihmetellä, miten ja miksi 21. vuosisadan tanskalainen muusikko halusi luoda henkilökohtaisen yhteyden mustien amerikkalaisten luomaan musiikkimuotoon Yhdysvaltain eteläosan maaseudulla, tuhansia kilometrejä (ja useita sukupolvia) omasta paikastaan ja ajastaan.


Se liittyy sekä miehen itsensä, että musiikin luonteeseen.


"Kyse ei ole niinkään amerikkalaisesta tai mustasta musiikista kuin bluesista", sanoo Big Creek, joka matkusti Yhdysvalloissa vuonna 2008 soittaen musiikkia ja kirjoittaen kappaleita. Bluesin pitäisi olla universaali tunne ja maailman perintö. Sillä, miksi soitan tällä tyylillä – vanhalla, mustalla, amerikkalaisella – on jotain tekemistä sen kanssa, millainen olen. Haluan aina löytää asioiden juuret.


Bluesin juurista Big Creek löysi sekoituksen voimaa ja yksinkertaisuutta ja lopulta henkistä olemusta.


"Asia, joka inspiroi minua niin paljon vanhassa bluesissa ja kansanmusiikissa, on vahva ääni: Vähemmän on enemmän, jos esität sitä tinkimättömällä asenteella. Delta bluesin soundi vie minut primitiivisempään mielentilaan", hän sanoo.


"Vanhassa amerikkalaisessa bluesissa kuulee puhtautta, jota ei löydy nykyaikaisesta bluesista eikä populaarimusiikista", Big Creek selittää. "Ensimmäiset blueslevyt ovat sorretun kansan ensimmäisiä äänitettyjä ääniä. Se on erittäin tärkeä hetki ihmiskunnan historiassa.


Haluan, että tämä välittyy kuulijalle esittämässäni musiikissa.


Tomi Leino Trio


Tomi Leino Trio on yksi Skandinavian aktiivisimmista roots & blues -yhtyeistä.


Siitä lähtien, kun yhtye perustettiin vuonna 2011, he ovat soittaneet jatkuvasti festivaaleilla ja klubeilla kaikkialla Euroopassa. Tomi Leino Trio tunnetaan hyvin rullaavasta, hypnoottisesta groovesta, joka toimii niin festivaalilavoilla kuin bluesklubeillakin. Yhtye luo oman soundinsa suistobluesin ja rock'n'rollin elementeistä. Tämä kompakti, energinen trio rakentaa intensiivisen ja monipuolisen esityksen jäsenten välisen tiiviin vuorovaikutuksen ympärille.


Kaikilla yhtyeen jäsenillä on myös pitkä historia kiertueista, yhdessä sekä erikseen kaikkialla Euroopassa, kansainvälisten bluesartistien kanssa.


Tomi Leino Trio julkaisi uusimman albuminsa "Play That Thing !" maaliskuussa 2022. Albumi äänitettiin vuosina 2021-2022 Leinon omalla Suprovox-studiolla. Albumi on sekoitus Leinon alkuperäisiä kappaleita sekä harvinaisia klassikoita bluesmestareilta, kuten Lonesome Sundown ja Jerry McCain.


Heidän edellinen cd "Hip Shootin'" julkaistiin vuonna 2016, ja se sai erinomaisia arvosteluja kaikkialla bluesmaailmassa. Levy nauhoitettiin livenä suoraan kaksiraita-äänityksenä, jolloin saatiin yhtyeen spontaani ja tiukka tiimisoitto yhdessä autenttisen soundinsa kanssa hyvin vangittua. Yhtyeen ensimmäinen albumi "Get On Down" julkaistiin vuonna 2013. Loppuunmyyty albumi julkaistiin hiljattain uudelleen.


Yhtyeen kokoonpano on: Tomi Leino - laulu, kitara & huuliharppu Jaska Prepula - basso, kitara, taustalaulu Mikko Peltola - rummut


Liput tapahtumaan pääset ostamaan tästä

193 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Коментарі


bottom of page