top of page

Tervetuloa huhtikuu!

Päivitetty: 4. huhtik.

Verstaalla odotellaan jo kovasti kevättä ja kesää, että saadaan kausi kunnolla käyntiin

Moottorikahvilat ja varsinainen hääkausi alkaakin jo toukokuussa, mutta ennen sitä vielä

huhtikuun iloisia tapahtumia.

6.4 Aloittelemme Juhlan aika - tapahtumalla.

Pääset tutustumaan Verstaan upeisiin tiloihin ja maistelemaan (lue ruokailemaan) edullisesti juhlamenujen tuotteita.

Design Ninetta

Ninettan puodilta nakkilan keskustasta löytyy pieni valikoima naisten vaatteita muutamilta eurooppalaisilta merkeiltä. Puodilla on myös ompelimo, jossa valmistan vaatteet mittatilauksesta arkisista tunikoista aina hääpukuihin. Sinun toiveiden ja mittojen mukaan. Puodilla onnistuu myös vetoketjujen vaihdot ja muut korjaukset. Ja löytyyhän meiltä trikookankaitakin kun ompeluinspiraatio yllättää. Puodilla tehdään myös väri ja tyylianalyysejä sekä pukeutumisneuvontaa. Puoti on toiminut nykyisellä paikalla 10vuotta ja sitä ennen kotona ompelupalveluja tarjoten 4vuotta. Ninetta on kuitenkin aloittanut 1995 Sysmässä.


Nakkilan Kukan ja Terälehden ja kauppias Terhi on paikalla.

Pääset näkemään myös upeita hääkimppuja ja vieheitä, kukkakoristelua ja upeita somisteita.

Muista kysyä tarjousta juhliisi!

Kukka ja Terälehdessä teitä palvelee Terhi. Olen 43vuotias, kahden lapsen äiti ja pitkään toiminut yrittäjänä. Kukkakauppiaana olen tehnyt uraa reilun kolmen vuoden ajan.

Nykyisissä toimitiloissa on työskennelty reilu vuosi ja idyllinen toimitila vanhassa sekatavarakaupassa henkii 50-ja 60-luvun tunnelmaa. Kotini sijaitsee samoissa tiloissa ja sehän mahdollistaa työn tekemisen ihan eri tavalla kuin ennen. Tiloja siis valjastetaan käyttöön ja kehitteillä on mm. pihamyymälä kesäkukille.

Tarjoamme kaikki kukkiin liittyvät palvelut aina häistä hautajaisiin hyvällä ammattitaidolla ja laadukkaalla asiakaspalvelulla.

Meille voi tulla villinkin idean kanssa, saamme varmasti toteutettua innolla vähän erikoisemmatkin toiveet.

Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan kotiini Nakkilaan.

13.4. Verstas Goes Hard rock, kun lavalle hyppää!


RIMBACHER: Korkeaoktaanista kasariestetiikkaa polttoaineenaan käyttävä Jyväskyläläinen Rimbacher-yhtye nojaa musiikissaan perinteisen hard rockin kulmakiviin, kuten turboahdettuun aussirockiin sekä Sunset Stripin räjähdysherkkään meininkiin. Bändi lämmitteli mm. 2023 lokakuussa Demolition 23-yhtyettä loppuunmyydylle Lutakon Tanssisalille, on mukana tulevalla toimintaelokuvan soundtrackillä ja debyyttialbumi julkaistaan kevään 2024 aikana.


SERPICO: Energiaa pursuava Porilainen nelikko luottaa klassisen hardrockin raskaaseen poljentoon ammentaen vaikutteita aina 30-luvun bluesista metaliin. Bändi julkaisi 2022 tuoreimman "The Chosen Four" albumin jonka tuottajana toimi mm. Children of Bodom -työstään tunnettu Anssi Kippo. Orkesteri on mm. lämmitellyt menestyksekkäästi Geoff Tatea loppuunmyydyllä keikalla Lontoossa sekä The 69 Eyes -bändiä Suomessa. www.serpico-official.com


20.4.24 Verstas goes Roots & Blues Vol 3. by Sami Saari ja Bluesjuna & Little Willie Mehto

Lavan lämmittää ensin Little Willie Mehto , jonka jälkeen Sami Saari ja Bluesjuna varmistaa että

tossut pysyvät  taatusti  liikkeessä. Osta liput ajoissa, jotta voit varmistaa pääsyn mukaan. 

Sami Saari ja Bluesjuna on bluesasiantuntijoista koostuva ryhmä, jonka musiikki perustuu enimmäkseen Little Walterin musiikkiin. Mukana keikkasetissä on myös muuta rootsmusiikkia, mutta bändin idea syntyi, kun solisti Sami Saari kiinnostui Little Walterin kappaleista ja käänsi ne suomen kielelle.

10 vuotta sitten Bluesjuna kävi taltioimassa kappaleet Tomi Leinon studiossa, Supravoxilla, jonka äänitysfilosofia on taltioida musiikki analogisesti.

Kokoonpanossa soittavat: Sami Saari, laulu ja kitara Helge Tallqvist, huuliharppu Lasse Sirkko, kontrabasso Ykä Putkinen, kitara Harri Ala-Kojola / Raine Kokkinen, rummutja vielä lopuksi vaihdetaan huhtikuu toukokuuksi juhlimalla vappua perinteisesti Remixin tahdissa.30.4 aloitamme ensin vapunaaton cruisingilla klo 14:00


Verstaan ravintola palvelee pitkin päivää ja Remix hyppää lavalle klo 21:00

Varaa lippusi ajoissa, sillä kahtena edellisenä vappuna ne myytiin loppuun.Lämpimästi tervetuloa!

Marika ja Harri

317 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page