top of page

pe 25. elok.

|

Nakkilan Verstas

"Masa Saloranta Roots Trio"

Pitkän linjan juurimusikanteista koostuva tiukasti yhteenkasvanut kolmikko. Kimpassa soittajat ovatkin soittaneet jo vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Solisti Masa aloitti omat rock´n´roll-harrastuksensa jo American Graffiti-elokuvan myötä 70-luvun puolivälin jälkeen.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
"Masa Saloranta Roots Trio"
"Masa Saloranta Roots Trio"

Aika & Paikka

25. elok. 2023 klo 19.00 – 26. elok. 2023 klo 1.00

Nakkilan Verstas, Pyssykankaantie 170, 29270 Nakkila, Suomi

Lisätiedot

Solisti Masa ja myös rumpali Juha Litmanen sekä kitaristi Rami  Korhonen omaa pitkän historian rakastamansa musiikin parissa. Kaikki  kolme ovat myös ansainneet pitkään leipänsä täysipäiväisinä musiikin  ammattilaisina, ja se näkyy ja ennenkaikkea kuuluu soitossa ja  esiintymisessä.

Repertuaari  koostuu pitkälti vanhasta rock´n´rollista sekä rhythm´n´bluesista.  Erittäin tanssittavaa ja jalan alle menevää musaa siis. Tarvittaessa  settejä voidaan laajentaa iskelmän, rautalangan ja beat-musiikin eri  variaatioihin. "Olavi Virrasta Elvikseen" on yksi yhtyeen motto. Kaikki  tehdään kuitenkin tyylitajuisesti sekä rautaisella ammattitaidolla.

Tätä  yhtyettä ei kannata jättää kokematta tilaisuuden tullen. Ja kannattaa  muistaa myös omia juhlia järjestettäessä - ette tule pettymään. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Osta lippusi

  • Vapaa pääsy

    0,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page