top of page
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus hotelli logo
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus hotelli
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus hotelli vastaanotto

Hotelli Verstas on tyylikäs ja tunnelmallinen putiikkihotelli Villilän kartanon mailla Nakkilassa.

Hotelli Verstas on piristävä ja persoonallinen vaihtoehto ketjuhotelleille. Hotellimme sijaitsee Valtatie 2:n varrella aivan Nakkilan keskustan tuntumassa, kuitenkin maaseudun rauhassa. Vuonna 1935 valmistuneessa punatiilisessä hotellissamme on 16 hiljattain remontoitua tasokasta huonetta, jotka eroavat hieman toisistaan kooltaan ja varustelultaan. Meiltä löytyy huoneita niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkaavillekin. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja kylpyhuone.

Hotelli Verstaan huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Kellarikerroksessa sijaitsee sauna, sekä hotellivieraiden yhteinen olohuone, tunnelmallinen Korjaamo. Siellä voit nauttia aamupalan, viettää iltaa, katsoa televisiota tai tehdä esimerkiksi etätöitä. Toisessa kerroksessa sijaitsee huoneiden lisäksi persoonallisesti sisustettu oleskelutila, Havaiji-henkinen Tiki-Lounge. Hotelli Verstaan kaikissa tiloissa on esillä kustom kulture-aiheista taidetta Verstaan Isännän, Harri Höglundin henkilökohtaisesta kokoelmasta.

Hotelli Verstaan persoonallisesti sisustetut teemahuoneet ovat:

Pin-Up, upeasti sisustettu huone, jokaisen naisen unelma

Matkaaja, romanttinen sisustus, hotellimme suurin huone

Lonely Rider, nimensä mukaisesti yksinäisen motoristin huone, sisustus teeman mukainen

Tutustu tästä tarkemmin teemahuoneisiin.

 

Verstaan juhlatilan vieressä sijaitsee myös Motelli Konttori, joka tarjoaa perustason edullista majoitustilaa.

Konttori soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi komennusryhmille. Konttorilta löytyy sauna, olohuone ja kaksi minikeittiötä. Konttorille on saatavilla take away-aamiainen. Tutustu tästä tarkemmin Konttoriin.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Putiikkihotellissamme ei ole henkilökuntaa, vaan sisäänkirjautuminen tapahtuu seuraavasti:
Varauksen jälkeen, saapumispäivänä saat hotellilta tekstiviestillä infon, huoneesi numeron ja ovikoodin, jolla pääset hotellin etuovesta sisään. Huoneen avain on valmiiksi huoneesi ovessa. Huone on käytettävissäsi klo 15 alkaen varauspäivänä. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Mikäli sinulla on tarve poiketa näistä kellonajoista, olethan ystävälliseti yhteydessä henkilökuntaamme: 0400 602 710 

Verstaan isäntäväen tavoitat Harri 0400668079 Marika 045 8747308

 

AAMIAINEN
Hotelli Verstas tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa aamiaiselle, voit valita näistä huonevarauksen yhteydessä.

Itsepalveluaamiainen

Kellarikerroksessa sijaitsevan Korjaamon jääkaappiin varataan jokaiselle majoittujallemme aamiaispussi, joka on merkitty huoneen numerolla. Korjaamon kahvin- ja vedenkeittimet ovat vapaassa käytössä.

 

Kartanoaamiainen

Kartanoaamiainen tarjoillaan hotellimme vieressä sijaitsevassa, Villilän Kartanossa. Kartanoaamiainen on kesä-elokuussa tarjolla joka päivä, talvikaudella lauantaisin ja sunnuntaisin, isommille ryhmille sopimuksen mukaan.

SAUNAT

Hotellin sauna sijaitsee pohjakerroksessa, Korjaamon vieressä. Sauna on hotelliasiakkaiden vapaassa käytössä itsepalveluperiaatteella. Voit lämmittää saunan halutessasi, saunan pukuhuone on lukittavissa.

Villilän Kartanon alueella sijaitsee myös erikseen tilattavissa oleva perinnesauna, jonka yhteydessä on ulkoporeamme. Perinnesauna soveltuu maksimissaan 10 hlö ryhmille. Sauna ja poreamme on käytettävissä koko illan hintaan 300€. Mikäli haluat varata perinnesaunan käyttöösi, olethan yhteydessä hyvissä ajoin, saunan lämmitys ottaa 5 tuntia aikaa.

 

RAVINTOLA​​

Hotellimme kanssa samassa pihapiirissä toimii Villilän Kartano, josta löytyy Ravintola. Voit tutustua ravintolan tarjontaan tarkemmin: www.villilankartano.fi. Tapahtumakeskus Verstas sijaitsee noin kuuden kilometrin etäisyydellä hotellilta. Siellä palvelee rouhea Ravintola Verstas.

SIJAINTI
Hotelli Verstas
Villiläntie 1
29250 Nakkila​

Porin keskustaan on matkaa vain 20 km, Tampereelle 115 km, Turkuun 125 km ja Helsinkiin 230 km.
Hotelli Verstaalla kaikki paikoitus on maksutonta

Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin!

 

Lataa tästä Hotelli Verstaan info ja aluekartta.

Copyright Nakkilan Verstas

bottom of page