top of page
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus ravintola logo
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus ravintola kattaus
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus ravintola annos

Verstaalla palvelee Ravintola Verstas ja Moottorikahvila. Modernissa, juuri valmistuneessa keittiössämme valmistuu herkut hampurilaisesta juhlaillalliseen!

Ravintola avoinna heinäkuusssa ke-pe 12-20 sekä tapahtumissa.
Katso tapahtumat tästä

Ravintola Verstas palvelee normaalien aukioloaikojen lisäksi tapahtumien yhteydessä á la carte-ravintolana, sekä toteuttaa catering-palvelut tapahtumiin ja tilaisuuksiin. 1.10.-30.4. Ravintola Verstas on talvikaudella. Emme suinkaan nuku talviunta, mutta ravintolamme ei ole avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Sen sijaan Ravintola Verstas on avoinna tilauksesta, ennalta ilmoitettuina teemapäivinä sekä kaikissa tapahtumissamme, mitkä löydät kalenteristamme. Catering-palvelut toimivat myös talvikaudella normaalisti. Verstaan kesäkausi alkaa perinteisesti Vappuna.

Moottorikahvila on ainutlaatuinen kesäkahvila ja suuren suosion saavuttanut ajoneuvoharrastajien kokoontumispaikka, sen toimintaan voit tutustua perusteellisemmin Moottorikahvilan omilta sivuilta.

 

Verstaan saliin mahtuu ruokailemaan 100-150 henkilöä tapahtuman luonteesta riippuen. Tunnelmallinen Verstaan takahuone Bäkkäri on myös erikseen varattavissa ryhmille, sinne toteutamme maksimissaan 14-18 henkilön kattauksen. Etupihallamme on kaksi erillistä terassia ja takapihalla on katettu iltaterassi, kaikki ovat avoinna kesäkaudella.

 

CATERING

Ravintola Verstaan ja Moottorikahvilan palvelut ja tarjoilut on tilattavissa kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.  Ravintola Verstaan catering-palvelut ovat erittäin monipuoliset. Loihdimme runsaat ja herkulliset tarjoilut hienoimpiinkin juhliin, pystytämme hampurilaisbaarin tapahtuman yhteyteen, katamme maittavat juhlalounaat, ja toteutamme tarvittaessa tilaisuuden teemaan soveltuvan tarjoilun. Meiltä kannattaa kysyä rohkeitakin ideoita! Räätälöimme mielellämme tilaisuuteen kuin tilaisuuteen soveltuvan tarjoilun. Ravintolassamme on moderni keittiö ja savustamme lihat ja kalat omilla savustuslaitteillamme. Tarvittaessa loihdimme vaikka donitsitarjoilun omalla donitsikoneellamme! Ravintola Verstaalla on anniskeluoikeudet. Haluamme olla joustava ja monipuolinen yhteistyökumppani.

Ravintola Verstaan menut

Ravintola Verstaalle on luotu omat maittavat menut erityyppisiä tilaisuuksia varten. Tarvittaessa voimme muokata ja yhdistellä ruokalistojamme asiakkaan toiveen ja tilaisuuden mukaan. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää: marika@nakkilanverstas.fi

Ravintola Verstaan noutopöytämenut, suunnitellaan aina asiakkaan toiveet huomioiden.


Ravintolan menut:
Ravintola Verstaan juhlabuffeet
Smoked & Burger, savustettua lihaa ja burgereita

 

Copyright Nakkilan Verstas

bottom of page