top of page
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus moottorikahvila logo
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus moottorikahvila piha
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus moottorikahvila tiski

Moottorikahvila on Nakkilan maalaismaisemissa Verstaalla toimiva rouhea kesäkahvila ja ajoneuvoharrastajien vakiintunut kokoontumispaikka. Tule paikan päälle omalla harrasteajoneuvolla tai piipahda muuten vaan ihailemassa upeaa kalustoa.

Moottorikahvila on tunnettu suuren suosion saavuttaneista kesätorstaisin järjestettävistä ajoneuvokokoontumisista. Verstaan pihaan suurelle asvalttikentälle kerääntyy tyypillisesti iso joukko autoharrastajia ja motoristeja. Kaikki ovat kokoontumiseen tervetulleita nauttimaan tunnelmasta ja Moottorikahvilan antimista. Kesätorstaisin klo 17-20 Verstaan piha on varattu erilaisille harrasteajoneuvoille, tien toiselta puolelta löytyy kuitenkin runsaasti tilaa myös muille ajoneuvoille.

 

Moottorikahvilassa voit hörpätä vaikka pullakahvit, sekä nauttia virvokkeita, grillimakkaraa ja jäätelöä. Voit myös tilata Ravintola Verstaan maukkaita ruokia. Verstaalla on anniskeluoikeudet.

Verstaalla on kesäkaudella käytössä kolme terassia, joista iltaterassi on katettu. 

 

Moottorikahvila siirtyy talvikaudelle 1.10.-30.4. väliseksi ajaksi. Seuraa tapahtumakalenteristamme talvikauden tapahtumia. Kesäkauden aloitamme perinteisesti Vappuna cruisingilla.

Tervetuloa Moottorikahvilaan!

Copyright Nakkilan Verstas

bottom of page