top of page

la 25. toukok.

|

Nakkilan Verstas /konehalli

STEVE'N SEAGULLS KONEHALLISSA 25.5.2024

Yksi vuoden kohokohdista!! Steve’n’Seagulls on vuonna 2010 perustettu suomalaisyhtye. Bändin musiikkia on kuvailtu ja yritetty lokeroida monin tavoin, mutta lähimpänä lienevät newgrass, country, rock, ja ainakin soitinnuksen osalta myös bluegrass.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
STEVE'N SEAGULLS KONEHALLISSA 25.5.2024
STEVE'N SEAGULLS KONEHALLISSA 25.5.2024

Aika & Paikka

25. toukok. 2024 klo 19.00 – 26. toukok. 2024 klo 2.00

Nakkilan Verstas /konehalli, Pyssykankaantie 170, 29270 Nakkila, Finland

Lisätiedot

Yksi vuoden kohokohdista!!

Steve’n’Seagulls on vuonna 2010 perustettu suomalaisyhtye. Bändin musiikkia on kuvailtu ja yritetty lokeroida monin tavoin, mutta lähimpänä lienevät newgrass, country, rock, ja ainakin soitinnuksen osalta myös bluegrass.

Keikoilla nähtävä soitinarsenaali on alusta asti ollut erittäin laaja; banjo, mandoliini, rummut, kontrabasso, haitari, kitara, huilu ja muut soittimet vaihtuvat bändiläisten käsissä välillä jopa lennosta.

Ajan myötä yhtyeestä on hioutunut timantinkova ja tunnelman laipioon nostava kokonaisuus, joka kiertää ympäri maapallon välittämässä yleisölle musiikin ilosanomaa suoraan kylmästä pohjolasta. Jos yhtye aluksi tunnettiin rock- ja metal-klassikoiden uudelleen sovittamisesta, on yhtye kolmella viimeisellä levyllään esitellyt kansainväliselle yleisölleen myös omaa tuotantoa.

Kesällä 2014 Steve’n’Seagulls kokoontui maaseudulle kuvaamaan muutaman videon, joilla yhtye esitti omia tulkintojaan muutamasta raskaamman musiikin klassikkobiisistä. Nämä videot yhtye latasi YouTube -kanavalleen esittelemään yhtyeen omintakeista sointia ja maanläheistä olemusta. Näistä videoista kolmas, banjovetoinen versio AC/DC:n Thunderstruck -biisistä löi läpi harvinaislaatuisella voimakkuudella ympäri maailman ja on tähän päivään mennessä saavuttanut lähes 140 miljoonaa katsontakertaa YouTubessa.

Yhteensä bändin musiikkivideoita on katsottu pelkästään YouTubessa yli 270 miljoonaa kertaa. Videot alkoivat raivata tietään myös kansainvälisiin musiikkijulkaisuihin, kuten Guitar World, Revolver, Loudwire, Blabbermouth, Metal injection ja Metal Sucks. Pian miljoonat ihmiset halusivat tietää, mikä tämä bändi oikein on. Tästä tie on vienyt bändin keikkailemaan yli 30 maahan, neljälle mantereelle ja pitkille kansainvälisille kiertueille.

Iloksemme saamme bändin jälleen Nakkilaan esiintymään!!! Tällä kertaa Verstaan täysin uudistetussa rouheassa Konehallissa.

Verstas avaa ovensa klo 19 ja bändi hyppää lavalle klo 21.00.

Osta lippusi

 • Lippu

  25,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Meno-paluu kuljetus Porista

  Kuljetus lähtee Bar Havannan edestä 20:00 ja palaa sinne keikan jälkeen. Olethan ajoissa paikalla.

  10,00 €
  +0,25 € palvelumaksua
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page