top of page

la 03. helmik.

|

Nakkilan Verstas

Verstaan päiväbileet Vol 3 - The Mint Freaks

Psykedeliasävytteistä ’70-luvun rokkia paahtava The Mint Freaks perustettiin 2020, kun laulaja-lauluntekijä Timo Pääkkö halusi tallentaa albumillisen omia biisejään. Rumpaliksi vuonna 2019 alkaneisiin sessioihin Timo pestasi Kalle Aallon.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Verstaan päiväbileet Vol 3 -  The Mint Freaks
Verstaan päiväbileet Vol 3 -  The Mint Freaks

Aika & Paikka

03. helmik. 2024 klo 14.00 – 21.00

Nakkilan Verstas, Pyssykankaantie 170, 29270 Nakkila, Suomi

Lisätiedot

Psykedeliasävytteistä ’70-luvun rokkia paahtava The Mint Freaks perustettiin 2020, kun laulaja-lauluntekijä Timo Pääkkö halusi tallentaa albumillisen omia biisejään. Rumpaliksi vuonna 2019 alkaneisiin sessioihin Timo pestasi Kalle Aallon, joka tunnetaan ennen kaikkea progebändi Groovectorin omalaatuisen taitavana kapulamestarina. Kun Kallen pitkäaikainen bändikaveri Teemu Niemelä kuuli sessioista, tarjoutui hän soittamaan bassot biiseihin. Yhteistyö kolmikon välillä sujui niin saumattomasti, että päätettiin perustaa bändi sen sijaan, että Timo olisi julkaissut albumin omissa nimissään. Bändin nimeksi vinyylilevykeräilijä Timo ehdotti The Mint Freaksia ja se sopi sekä Kallelle että Teemulle, koska myös he kumartavat tämän perinteisen äänitemuodon suuntaan.

The Mint Freaks ammentaa vaikutteensa 1970-luvun suoraviivaisesta rock-musiikista mukana vivahteita psykedeliasta, glam-rockista ja progesta. Livenä bändi on parhaimmillaan, pitkät kitarasoolovetoiset jamit ajavat soittajansa transsiin ja toivon mukaan myös yleisön.

Jaa tapahtuma

bottom of page