top of page

pe 21. heinäk.

|

Nakkilan Verstas

Verstaan stand up -ilta 21.7.2023

Stand up saapuu jälleen Nakkilan Verstaalle. Verstaan ensimmäinen stand up -ilta oli loppuunmyyty menestys, ja nyt on jälleen aika nauraa. Verstaan toisen stand up -illan koomikot saapuu lavalle suoraan alan huipulta.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Verstaan stand up -ilta 21.7.2023
Verstaan stand up -ilta 21.7.2023

Aika & Paikka

21. heinäk. 2023 klo 19.00 – 23.50

Nakkilan Verstas, Pyssykankaantie 170, Nakkila, Suomi

Lisätiedot

Mikko Vaismaa on improvisoinnin mestari ja lämminhenkinen älykkö, joka kohtaa ja yllättää yleisönsä ilta toisensa jälkeen. Mikko  tunnetaan ilmeikkäänä ja terävänä koomikkona sekä velmuna roolimallina,  johon on helppo samastua. 

Tommi  Mujunen on 20 vuotta stand uppia tehnyt kotimaisen komedian todellinen  ammattilainen. Tommi on feel good koomikko parhaasta päästä ja Tommin  kyytiin on helppo hypätä ja nauttia vauhdista, kun Tommi luotsaa  kohtuuttomalla tilannenopeudella komediarekeään kohti mutkaa. Ja sen  mutka sisältää aina yllätyksen.

Iltaa  luotsaa totuttuun tapaan porilaislähtöinen stand up -koomikko Antti  Haapala. Antti on tuttu Nelosen Stand Up! -ohjelman ensimmäiseltä  kolmelta kaudelta, Ylen Noin Viikon Studiosta tai miltä tahansa  suomalaiselta stand up klubilta.

Luvassa jälleen ratkiriemukas ilta"

Liput 25 €/kpl

Osta lippusi

  • Ohjelmalippu

    25,00 €
    +0,63 € palvelumaksua

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page