top of page

pe 03. marrask.

|

Nakkilan Verstas

Verstaan Stand up Vol 3

Anitta Iso A Ahonen on Suomen rääväsuisin koomikko.Ville Saarenketo. Tätä vauhdikasta, sopivan sekopäistä ja mielenkiintoista äijää voisi luonnehtia parhaiten sanalla stand up-muusikko. Iltaa luotsaa tuttuun tapaan porilaislähtöinen Antti Haapalan energinen esiintyminen nappaa katsojan mukaan.

Verstaan Stand up Vol 3
Verstaan Stand up Vol 3

Aika & Paikka

03. marrask. klo 19.00 – 19.05

Nakkilan Verstas, Pyssykankaantie 170, 29270 Nakkila, Suomi

Katso lisätiedot

Anitta  Iso A Ahonen: Puumanaisen ketterä ja  raadollisenkin rehellinen Anitta on Juupajoen lahja Suomen kansalle, oman elämänsä anarkistiorvokki, kukkii siellä missä haluaa. 

 Ville Saarenketo: Villen lavapersoona on yhtä aikaa vähän pöllö ja koominen mutta silti  huikean lahjakas ja taitava. Keikalla voi sekä nauraa kippurassa että  hämmästyä Villen mielettömästä kyvystä käsitellä bassoa kaksiäänisesti.  Musiikki on tämän miehen keikoilla vahvasti mukana eikä se todellakaan  jää epäselväksi. 

Antti Haapaala:  Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin  asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin.  Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä  ei ole pystytty paikallistamaan."

Varaa paikka

  • Ohjelmalippu

    25,00 €
    Verot: ALV on mukana+0,63 € palvelumaksua

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page