top of page

JUHLAMENUT

 

Rouhea menu              45,00 € / hlö

Vihreä salaattivalikoima M,G
Pebre salattia M,G
Pikkelöityä punasipulia M,G
Coleslaw-salaattia M,G

Kananpoikaa ja chilimajoneesia M,G
Konjakki graavattua lohta ja makeaa sinappikastiketta M,G

Pitkään savustettua black angus briskettiä M,G
Punaviinikastiketta M,G
Sipulirenkaita M
Timjami perunoita M,G
Hunajaglaseerattuja paahdettuja juureksia L,G​

Kahvipöytä
Kahvia, haudutettua teetä ja mehua
Juhlakakku lisämaksusta

 

Etelästä pohjoiseen                   54,00 €

 

Siika Chevice M,G

Isännän lämminssavulohi ja dijonkastike M,G

Chili-valkosipulirapuja ja cheddarjuurstoa L,G

Mätimousse L,G

Ceasar naturelle L

Marinoitua kananpoikaa ja ananasta salaattipedillä

Tomaatti-punasipulisalaatti Veg, G, M

Marinoituja oliiveja ja paprikaa Veg, M,G

Mummonkurkkuja M,G Veg

Stifado- täyteläinen lihapata M,G

Valkosipuli - tai juustoperunat L,G

Ratatoulle M,G, VEG

Focassia ja tuorejuutolevite

Kahvia ja haudutettua teetä

Kahvipöydän antimet lisämaksusta.

 

Party Barbaque                           49,00€ / hlö 

 

Alkuruokapöytä

Isännän lämminsavulohta M,G

Laxröra - Kylmäsavulohesta L,G 

Mätiä, punasipulia ja smetanaa L,G 

Katkarapuja ja limeaiolia M,G 

 

Metsäsienisalaattia L,G 

Tuorevihannessalaattia M,G, VEG

Yrttimarinoituja juureksia Veg, G 

Marinoituja punajuurilohkoja, aurajuustoa ja saksanpähkinää L,G 

Talon kastike L,G 

Talon leipävalikoima ja suolattua voita 

Pääruoka: 

Black Angus Briskettiä ja Asian bbq-kastiketta M,G 

Karkkipossua tai nyhtökananpoikaa 

Paahdettuja perunoita Veg, G 

Hunajaglaseratut kasvikset L,G 

 

Juhlamenu- 22            42,50 € / hlö

Raikasta vihersalaattia M ,G
Pikkelöityä punasipulia M, G
Tomaatti-Mozzarellasalaattia L,G
Marinoitua kananpoikaa ja chilimajoneesia M,G
Talon salaatinkastiketta L,G


Katkarapuskagenia M,G
Isännän lämminsavulohta ja makeaa sinappikastiketta M,G
Silli- ja silakkavalikoima L,G
Keitettyä perunaa

Ylikypsää häränrintaa punaviinikastikkeessa M,G
Paahdetut paikalliset juurekset L,G
Kermaperunat L,G

Talon leipävalikoima
 
Kahvipöytä
Kahvia, haudutettua teetä ja mehua
Juhlakakku lisämaksusta

Buffee menut tarjoillaan min 20 hengen ryhmille.

Yllä oleva hinnoittelu on laskettu 60-130 hengen juhlille, tiedossa olevin raaka-ainekuluin.

Hinnat tarkistetaan ennen juhlaa. 

Lasten hinnoittelu: alle 12 v -50 % menun hinnasta, alle 6 v 10,00 €/ hlö

Hinnat sisältävät juhlasuunnittelupalaverit.

Muuta huomioitavaa:

Huomaathan, että Nakkilan Verstas on ravintola, jota sitoo sekä elintavike- että anniskelulainsäädäntö ja niiden omavalvonta ja muut velvoitteet. Näin ollen omien juomien tai ruokien tuominen ravintolan tiloihin ja alueelle on uhkasakon (500€ ) nojalla ehdottomasti kielletty.

Pois luettuna erikseen sovitut tarjottavat esim. hääkakku.

Ravintolan varaus yksityiskäyttöön
Kun varaat ravintolasalin tai konehallin yksityiskäyttöön.
Hinta koko päivän avaimet käteen juhlille alakerran salissa on 1000-1500 € / päivä

 

Avaimet käteen paketti sisältää

  • salin valmistelun juhlaa varten

  • kattauksen upeilla Arabian ja Iittalan astioilla

  • koristelun Verstaan koristein tai asiakkaan tuomilla koristeilla. Jolloin koristeet tulee toimittaa hyvissä ajoin ennen juhlaa.

Meillä on myös kauniita koristelupaketeita. Voit tutustua niihin tästä

Muut meistä riippumattomat kustannukset

  • Valkoisista liinoista veloitamme 10 € /kpl pesulamaksun 

  • Valkoisista kangasservieteistä veloitamme 1 € /kpl pesulamaksun 

  • Loppusiivous 150 € (Liinojen keräys ja pöytäpintojen puhdistus, lattioiden puhdistus, koristeiden keräys pois ja Wc-tilojen siivous)  

Veloitamme lisämaksun

  • 50 € oksennuksen siivouksesta sisä- tai ulkotiloista.  

  • Confetin tai vastaavan siivouksesta tuntiveloituksen 35 € /h + alv 24 % 

  • Pullojen / tölkkien ja astioiden keräilystä ulkoa 35 € / h + alv 24 %


Kun teet varauksen:

  • Alustava tilavaraus on voimassa 14 vrk siitä, kun menuehdotelmat on lähetetty.

  • Tilausvahvituksen jälkeen lähetämme varausmaksun, joka on tilavuokra, maksamalla laskusta puolet, vahvistat tilavarauksen. 

  • Menu tulee päättää viimeistään 30 vrk ennen juhlaa tai toisella tapaamiskerralla.

  • Henkilömäärä ja ruokavaliot tulee vahvistaa 10 vrk ennen tilaisuutta, jonka jälkeen laskutamme ruoan ennakkoon. 

  • Laskutus on minimissään vahvistetun henkilömäärän mukaan.

  • Tilaisuuden maksuehto on ennakkoon / tilaisuudessa


Mikäli sinulla herää kysymyksiä, autan sinua mielelläni.

Marika Vuorsola 045 874 7308

bottom of page