TILAT & PALVELUT

Nakkilan Verstas tapahtumakeskus sali
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus sali sohvat

Verstas on monipuolinen kokonaisuus, joka mahdollistaa erilaisten ja erikokoisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen. Ole rohkeasti yhteydessä, räätälöidään juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin soveltuva kokonaisuus.

Monipuolisuutensa ansiosta Verstas soveltuu hyvin erityyppisten tilaisuuksien järjestämiseen. Verstaalla on tähän mennessä järjestetty muun muassa elämyspäiviä, yritystapahtumia, tyky- ja tyhy-päiviä, virkistyspäiviä, kokouksia, polttareita, häitä, syntymäpäiviä, musiikkitapahtumia, messuja, lähiruokapäiviä, kokoontumisajoja, markkinoita, jouluruokailuja, tapahtumia ja paljon muuta. Meillä on järjestetty isoja tilaisuuksia suurelle yleisölle ja pieniä, hyvin intiimejä yksityistilaisuuksia. Asiakkaitamme ovat niin yritykset ja yhdistykset kuin yksityisetkin.

Verstaan tiloja vuokrataan pääsääntöisesti avaimet käteen-palveluna, jolloin hoidamme kaikki järjestelyt puolestanne. Avaimet käteen-palvelu sisältää cateringin, kattaukset, koristelut ja somistukset, ohjelmapalvelut ja loppusiivouksen. Sopimuksesta tilojamme on mahdollista vuokrata myös omaan käyttöön.


Verstaan tilat ja fasiliteetit:

Nakkilan Verstas sali
Nakkilan Verstas bäkkäri
Nakkilan Verstas isännän loft
Nakkilan Verstas savusauna
Nakkilan Verstas konehalli
Nakkilan Verstas villilän studio
Nakkilan Verstas verstaan piha
Nakkilan Verstas storagen piha

Copyright Nakkilan Verstas