top of page

TILAT & PALVELUT

Nakkilan Verstas tapahtumakeskus sali
Nakkilan Verstas tapahtumakeskus sali sohvat

Verstas on monipuolinen kokonaisuus, joka mahdollistaa erilaisten ja erikokoisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen. Ole rohkeasti yhteydessä, räätälöidään juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin soveltuva kokonaisuus.

Monipuolisuutensa ansiosta Verstas soveltuu hyvin erityyppisten tilaisuuksien järjestämiseen. Verstaalla on tähän mennessä järjestetty muun muassa elämyspäiviä, yritystapahtumia, tyky- ja tyhy-päiviä, virkistyspäiviä, kokouksia, polttareita, häitä, syntymäpäiviä, musiikkitapahtumia, messuja, lähiruokapäiviä, kokoontumisajoja, markkinoita, jouluruokailuja, tapahtumia ja paljon muuta. Meillä on järjestetty isoja tilaisuuksia suurelle yleisölle ja pieniä, hyvin intiimejä yksityistilaisuuksia. Asiakkaitamme ovat niin yritykset ja yhdistykset kuin yksityisetkin.

Verstaan tilat voi varata yksityistilaisuuteen avaimet käteen-palveluna, jolloin hoidamme kaikki järjestelyt puolestanne. Cateringin, kattaukset, koristelut ja somistukset, ohjelmapalvelut ja loppusiivouksen. Koska tilamme on ravintolakäytössä, sitoo meitä omavalvonta- ja alkoholilainsäädännön velvoitteet, näin olleen emme voi vuokrata Verstaan salia tai Villilän kartanoa ns. pelkkänä tilana yksityiseen käyttöön, vaan palvelut tulee aina meiltä
.

Tutustu juhlapaketeihimme ja kysy lisää.


Verstaan tilat ja fasiliteetit:

Copyright Nakkilan Verstas

bottom of page