top of page

Suomen rääväsuisin koomikko. Puumanaisen ketterä ja raadollisenkin rehellinen Anitta on Juupajoen lahja Suomen kansalle, oman elämänsä anarkistiorvokki, kukkii siellä missä haluaa. Iso A on hervottoman hauska ja häpeämättömän ronski. Naisen iästähän ei yleensä saisi puhua, mutta Anitta puhuu. Keski-ikä on tuonut Anittan esitykseen sitä tiettyä charmia mitä lavoille on kaivattu. Pääsemme vihdoinkin näkemään suoraan sisälle keski-ikäisen naisen elämää ja keskelle sen iloja ja suruja. Yli 2000 keikan kokemuksella itseironia ja sarkasmi kukkii, ja mikään aihe ei ole liian tabu Anittan käsittelyssä

Ville Saarenketo. Tätä vauhdikasta, sopivan sekopäistä ja mielenkiintoista äijää voisi luonnehtia parhaiten sanalla stand up-muusikko. Villen lavape


rsoona on yhtä aikaa vähän pöllö ja koominen mutta silti huikean lahjakas ja taitava. Keikalla voi sekä nauraa kippurassa että hämmästyä Villen mielettömästä kyvystä käsitellä bassoa kaksiäänisesti. Musiikki on tämän miehen keikoilla vahvasti mukana eikä se todellakaan jää epäselväksi. Villen taito yhdistää huimat soittotaidot voimakkaita naurunpyrskähdyksiä aiheuttaviin huomioihin arkielämästä on tuonut keikkojen lisäksi myös menestystä esimerkiksi bassosoolon ja viihdeohjelmien suomenmestaruuskisoissa. Iltaa luotsaa tuttuun tapaan porilaislähtöinen Antti Haapala, jonka energinen esiintyminen nappaa katsojan mukaansa kerta toisensa jälkeen. Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan."

Tervetuloa nauttimaan nauruhermoja kutkuttavasta ohjelmasta.106 katselukertaa0 kommenttia

Vappu on jo melkein ovella ja Verstaalla tapahtuu taas.

Tuttuun tapaan lavalle nousee 30.4 varma biletykki Remix.


Jos jokin on varmaa tässä maailmassa niin se, että Remix vetäsee jälleen tuvan täyteen. Joten jos haluat mukaan maakunnan parhaimpiin bileisiin, varaa lippusi nyt :)


Lipun saat varattua


Ennen iltaa lähdemme kuitenkin vielä pienelle Vappucruisingille.

Lähtö Verstaan pihasta klo 17:00 ravintola palvelee ennen lähtöä ja paluu Verstaalle.


Vappulounas tarjoillaan

Villilän Kartanolla


Tarjolla on herkkuja moneen makuun kahden kattauksen verran.

Klo 12:00 ja 14:30

Varaathan pöydän, jotta osaamme varautua.


Nyt on hyvä syy jäädä vaikka yöksi.

Hotelli palvelee ja huoneen voit varata tästäLämpimästi tervetuloa viettämään Vappua Verstaalle ja Villilään.

Marika , Harri ja muu Verstaan väki

495 katselukertaa0 kommenttia

15.4. Pekka Tiilikainen & Beatmakers


Bändin 35. juhlavuotta vietetään huhtikuussa keikkojen merkeissä. Verstaan ainutlaatuisessa miljöössä Suomen parasta kitarabeatin, rock´n´rollin ja rockabillyn yhdistelmää.

Tervetuloa ruokailemaan, nauttimaan hyvästä musiikista ja ruokailemaan!

Ovet 19, soitto soi klo 21.

Juhlan kunniaksi päätimme,että keikalle on Vapaa pääsyy!
19.4 23 klo:19:00-23:00 (ovet aukeaa klo 18:00)

Mr Bo & The Voodooers kuuluu Ruotsin blues-skenen arvostetuimpaan ja rutinoituneimpaan kaartiin. Mr Bo/Bo Carlsson perusti Voodooers-yhtyeen vuonna 1996, mutta jo tätä ennen, 1970-luvun lopulta lähtien hän oli tullut tunnetuksi ja yleisön rakastamaksi yhtyeidensä Mr Bo Blues Band, Mr Bo & The Boosters ja Nightcats kanssa.

1980-luvun alusta Bo kiersi Pohjoismaita amerikkalaisten bluesmuusikoiden kanssa (mm. Lefty Dizz ja Jimmy Dawkins) ja omaksui perusteellisesti genren eri tyylejä. Bo itse kertoo matkustaneensa 17-vuotiaana Ruotsin halki kuulemaan tuolloin 23-vuotiaan Ruotsin blueskuninkaaksi kutsutun Sven Zetterbergin keikkaa. Sven oli ilman muuta yksi Bon inspiraation lähteitä hänen omalle sukellukselleen bluesin ja nimenomaan Chicago-bluesin maailmaan.

Amerikkalaisista bluesin suurmiehistä Bo mainitsee ensimmäisiksi vaikuttajikseen eritoten B.B.Kingin ja Albert Kingin.

Bon intensiivinen laulutyyli ja hänen omaperäinen ja voimakas kitarasoundinsa ovat nostaneet kaikki hänen bändinsä nopeasti yleisön suosikkibändien joukkoon.

Voodooers-bändissä soittavat Bon lisäksi Lars Mellqvist (basso), Roger Mörck (rummut) ja Bo Hansson (Hammond-urut).

Mr Bo & The Voodooers kuuluu ruotsalaisten bluesfestivaalien vakioesiintyjiin, mutta bändi on kiertänyt Pohjoismaita myös vahvojen amerikkalaisten solistien kanssa, näiden joukossa mm. Zora Young, Deitra Farr, Grana Louis. Nyt viimeisimpänä ovat Bo ja Voodooers tehneet kaksi menestyksekästä kiertuetta (2020 ja 2021) kitaravirtuoosi Chris Cainen kanssa.

Sekä Bo että hänen bänditoverinsa ovat moneen kertaan huomioituja ruotsalaisten festivaalien palkinnoilla. Bo sai vuonna 1998 Ruotsin merkittävimmän, Åmålin Bluesfestivaalin palkinnon – hän oli palkinnon kaikkien aikojen toinen vastaanottaja Sven Zetterbergin saatua Åmålin festivaalin ensimmäisen palkinnon vuotta aikaisemmin. Bo on palkittu myös mm. Mönsteråsin bluesfestivaalin palkinnolla ja Jan Rosenqvistin muistostipendillä, jonka saajan valitsee Ruotsin Blues-assosiaatio (Swedish Blues Association). Vuonna 2020 äänestivät suositun Bluespoddenin kuuntelijat Mr Bon Vuoden Kitaristiksi.

Voodooersin riveistä ovat myöhempinä vuosina myös sekä Lars Mellqvist että Bo Hansson tulleet valituiksi Åmålin Bluespalkinnon saajiksi. Voodooers on äänittänyt kolme albumia, joista viimeisin, Going Up North, ilmestyi vuonna 2020.

Liput 10 euroa ovelta


Tervetuloa Verstaalle199 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page