top of page

Vappu on jo melkein ovella ja Verstaalla tapahtuu taas.

Tuttuun tapaan lavalle nousee 30.4 varma biletykki Remix.


Jos jokin on varmaa tässä maailmassa niin se, että Remix vetäsee jälleen tuvan täyteen. Joten jos haluat mukaan maakunnan parhaimpiin bileisiin, varaa lippusi nyt :)


Lipun saat varattua


Ennen iltaa lähdemme kuitenkin vielä pienelle Vappucruisingille.

Lähtö Verstaan pihasta klo 17:00 ravintola palvelee ennen lähtöä ja paluu Verstaalle.


Vappulounas tarjoillaan

Villilän Kartanolla


Tarjolla on herkkuja moneen makuun kahden kattauksen verran.

Klo 12:00 ja 14:30

Varaathan pöydän, jotta osaamme varautua.


Nyt on hyvä syy jäädä vaikka yöksi.

Hotelli palvelee ja huoneen voit varata tästäLämpimästi tervetuloa viettämään Vappua Verstaalle ja Villilään.

Marika , Harri ja muu Verstaan väki

433 katselukertaa0 kommenttia

15.4. Pekka Tiilikainen & Beatmakers


Bändin 35. juhlavuotta vietetään huhtikuussa keikkojen merkeissä. Verstaan ainutlaatuisessa miljöössä Suomen parasta kitarabeatin, rock´n´rollin ja rockabillyn yhdistelmää.

Tervetuloa ruokailemaan, nauttimaan hyvästä musiikista ja ruokailemaan!

Ovet 19, soitto soi klo 21.

Juhlan kunniaksi päätimme,että keikalle on Vapaa pääsyy!
19.4 23 klo:19:00-23:00 (ovet aukeaa klo 18:00)

Mr Bo & The Voodooers kuuluu Ruotsin blues-skenen arvostetuimpaan ja rutinoituneimpaan kaartiin. Mr Bo/Bo Carlsson perusti Voodooers-yhtyeen vuonna 1996, mutta jo tätä ennen, 1970-luvun lopulta lähtien hän oli tullut tunnetuksi ja yleisön rakastamaksi yhtyeidensä Mr Bo Blues Band, Mr Bo & The Boosters ja Nightcats kanssa.

1980-luvun alusta Bo kiersi Pohjoismaita amerikkalaisten bluesmuusikoiden kanssa (mm. Lefty Dizz ja Jimmy Dawkins) ja omaksui perusteellisesti genren eri tyylejä. Bo itse kertoo matkustaneensa 17-vuotiaana Ruotsin halki kuulemaan tuolloin 23-vuotiaan Ruotsin blueskuninkaaksi kutsutun Sven Zetterbergin keikkaa. Sven oli ilman muuta yksi Bon inspiraation lähteitä hänen omalle sukellukselleen bluesin ja nimenomaan Chicago-bluesin maailmaan.

Amerikkalaisista bluesin suurmiehistä Bo mainitsee ensimmäisiksi vaikuttajikseen eritoten B.B.Kingin ja Albert Kingin.

Bon intensiivinen laulutyyli ja hänen omaperäinen ja voimakas kitarasoundinsa ovat nostaneet kaikki hänen bändinsä nopeasti yleisön suosikkibändien joukkoon.

Voodooers-bändissä soittavat Bon lisäksi Lars Mellqvist (basso), Roger Mörck (rummut) ja Bo Hansson (Hammond-urut).

Mr Bo & The Voodooers kuuluu ruotsalaisten bluesfestivaalien vakioesiintyjiin, mutta bändi on kiertänyt Pohjoismaita myös vahvojen amerikkalaisten solistien kanssa, näiden joukossa mm. Zora Young, Deitra Farr, Grana Louis. Nyt viimeisimpänä ovat Bo ja Voodooers tehneet kaksi menestyksekästä kiertuetta (2020 ja 2021) kitaravirtuoosi Chris Cainen kanssa.

Sekä Bo että hänen bänditoverinsa ovat moneen kertaan huomioituja ruotsalaisten festivaalien palkinnoilla. Bo sai vuonna 1998 Ruotsin merkittävimmän, Åmålin Bluesfestivaalin palkinnon – hän oli palkinnon kaikkien aikojen toinen vastaanottaja Sven Zetterbergin saatua Åmålin festivaalin ensimmäisen palkinnon vuotta aikaisemmin. Bo on palkittu myös mm. Mönsteråsin bluesfestivaalin palkinnolla ja Jan Rosenqvistin muistostipendillä, jonka saajan valitsee Ruotsin Blues-assosiaatio (Swedish Blues Association). Vuonna 2020 äänestivät suositun Bluespoddenin kuuntelijat Mr Bon Vuoden Kitaristiksi.

Voodooersin riveistä ovat myöhempinä vuosina myös sekä Lars Mellqvist että Bo Hansson tulleet valituiksi Åmålin Bluespalkinnon saajiksi. Voodooers on äänittänyt kolme albumia, joista viimeisin, Going Up North, ilmestyi vuonna 2020.

Liput 10 euroa ovelta


Tervetuloa Verstaalle171 katselukertaa0 kommenttia

Päivä alkaa

KUSTOMTAIDE KURSSILLA


Lauantaina 8.4.2023 Nakkilan Verstaalla! Kurssin vetäjänä on Satu – Art From The Underground Opetus tapahtuu pienryhmässä, joten varaa paikkasi nopeasti! Kurssilla opetellaan kustom taiteelle ominaista kuvan rakentamista käyttäen pinstripe maaleja ja siveltimiä. Kurssityötä rakentaessa raapaistaan niin kylttimaalauksen, pintripemaalauksen ja kolmiuloitteisen kuvan rakentamisen pintaa, joten kurssin jälkeen tulet varmasti katsomaan kaikkea kustomtaidetta aivan uusin silmin. Oman työn saa napata kotiin kurssin päätytty Mukaan tarvitset mukavat sisätyöskentelyyn soveltuvat vaatteet, avointa mieltä ja halua oppia uutta. Taiteellista silmää, piirustustaitoa tai kokemusta maalaamisesta et tarvitse. Kurssin kesto on 6 h Hinta 195 € sisältää pensselit, maalit, taulupohjat, saralit yms kaikki maalaustyöhön tarvittavat, sekä ruokailun päivän aikana. Satulla on mukana pieni varasto tarvikkeita myös ostettavaksi kotiin. Tutustu Satuun FB:ssä tai IG:ssä Opetus tapahtuu pienryhmässä, joten varaa paikkasi nopeasti! Halutessasi voit jäädä nauttimaan Verstas Root's & Blue's Vol 2 musiikki-illasta Mikäli haluat majoittua, kysy lisää myynti@nakkilanverstas.fi tai varaa suoraan www.nakkilanverstas.fi/hotelli Tervetuloa Verstaalle!


 

IIta jatkuu

Verstas Roots & Blues VOL2


Big Creek Slim, Dk


Big Creek Slim, alias Marc Rune, on useasti palkittu Tanskalainen blues -artisti.

Big Creek Slim on aidoimmillaan varhaisen country bluesiin parissa, joka syntyi Mississippin suistoalueella Yhdysvalloissa. Jos haluat tutustua hänen tuotantoonsa, kuuntele vaikka viimeisimmät sooloalbumit:


Migration Blues ja Twenty-Twenty Blues

vuodelta 2021. Kuulet upeita esityksiä ja autenttisen


äänen. Mies, ääni ja kitara heijastavat om

istautumista, joka tulee vain luonnollisten

lahjojen ja tinkimättömän sitoutumisen yhdistelmästä.


Voidaan ihmetellä, miten ja miksi 21. vuosisadan tanskalainen muusikko halusi luoda henkilökohtaisen yhteyden mustien amerikkalaisten luomaan musiikkimuotoon Yhdysvaltain eteläosan maaseudulla, tuhansia kilometrejä (ja useita sukupolvia) omasta paikastaan ja ajastaan.


Se liittyy sekä miehen itsensä, että musiikin luonteeseen.


"Kyse ei ole niinkään amerikkalaisesta tai mustasta musiikista kuin bluesista", sanoo Big Creek, joka matkusti Yhdysvalloissa vuonna 2008 soittaen musiikkia ja kirjoittaen kappaleita. Bluesin pitäisi olla universaali tunne ja maailman perintö. Sillä, miksi soitan tällä tyylillä – vanhalla, mustalla, amerikkalaisella – on jotain tekemistä sen kanssa, millainen olen. Haluan aina löytää asioiden juuret.


Bluesin juurista Big Creek löysi sekoituksen voimaa ja yksinkertaisuutta ja lopulta henkistä olemusta.


"Asia, joka inspiroi minua niin paljon vanhassa bluesissa ja kansanmusiikissa, on vahva ääni: Vähemmän on enemmän, jos esität sitä tinkimättömällä asenteella. Delta bluesin soundi vie minut primitiivisempään mielentilaan", hän sanoo.


"Vanhassa amerikkalaisessa bluesissa kuulee puhtautta, jota ei löydy nykyaikaisesta bluesista eikä populaarimusiikista", Big Creek selittää. "Ensimmäiset blueslevyt ovat sorretun kansan ensimmäisiä äänitettyjä ääniä. Se on erittäin tärkeä hetki ihmiskunnan historiassa.


Haluan, että tämä välittyy kuulijalle esittämässäni musiikissa.

Tomi Leino Trio


Tomi Leino Trio on yksi Skandinavian aktiivisimmista roots & blues -yhtyeistä.


Siitä lähtien, kun yhtye perustettiin vuonna 2011, he ovat soittaneet jatkuvasti festivaaleilla ja klubeilla kaikkialla Euroopassa. Tomi Leino Trio tunnetaan hyvin rullaavasta, hypnoottisesta groovesta, joka toimii niin festivaalilavoilla kuin bluesklubeillakin. Yhtye luo oman soundinsa suistobluesin ja rock'n'rollin elementeistä. Tämä kompakti, energinen trio rakentaa intensiivisen ja monipuolisen esityksen jäsenten välisen tiiviin vuorovaikutuksen ympärille.


Kaikilla yhtyeen jäsenillä on myös pitkä historia kiertueista, yhdessä sekä erikseen kaikkialla Euroopassa, kansainvälisten bluesartistien kanssa.


Tomi Leino Trio julkaisi uusimman albuminsa "Play That Thing !" maaliskuussa 2022. Albumi äänitettiin vuosina 2021-2022 Leinon omalla Suprovox-studiolla. Albumi on sekoitus Leinon alkuperäisiä kappaleita sekä harvinaisia klassikoita bluesmestareilta, kuten Lonesome Sundown ja Jerry McCain.


Heidän edellinen cd "Hip Shootin'" julkaistiin vuonna 2016, ja se sai erinomaisia arvosteluja kaikkialla bluesmaailmassa. Levy nauhoitettiin livenä suoraan kaksiraita-äänityksenä, jolloin saatiin yhtyeen spontaani ja tiukka tiimisoitto yhdessä autenttisen soundinsa kanssa hyvin vangittua. Yhtyeen ensimmäinen albumi "Get On Down" julkaistiin vuonna 2013. Loppuunmyyty albumi julkaistiin hiljattain uudelleen.


Yhtyeen kokoonpano on: Tomi Leino - laulu, kitara & huuliharppu Jaska Prepula - basso, kitara, taustalaulu Mikko Peltola - rummut


Liput tapahtumaan pääset ostamaan tästä

153 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page