top of page

Verstaan loppuvuoden tapahtumia.

28.10 Penniless

Penniless

Viisikko seikkailee jälleen!

Kaksi vuotta studion uumenissa on takana ja nyt on aika palata maan pinnalle. Penniless palaa keikoille ja julkaisee vuoden 2024 alussa yhdennentoista albuminsa. Yhtye nauttii edelleen musiikinteosta ja yleisön kohtaamisista livenä. Näistä todisteena uusin tuplasingle "The Ones Behind the Lobotomy" ja täynnä rähinää väännetty keikka Karmarockissa 2023. Uuden levyn materiaalia tullaan kuulemaan muutamalla keikalla ennen vuoden vaihdetta ja alkuvuodesta nähdään kaikki uudet metkut livenä. "Ego Catastrophe" nimeä kantava tuleva lätty luo uutta ja kumartaa samalla yhtyeen esikuville sekä lapsuuden sankareille.

Penniless ei ole menettänyt uskoaan vaihtoehtoisen kitaran parantavaan voimaan unohtamatta basson älykästä plutinaa ja rumpujen raakaa pauketta. Hommassa ollaan mukana "All-in" asenteella ilman turhaa kiiltoa. Vaikka yhtye on erinomainen levyllä on se sitä myös livenä

Ovet ja Verstaan sali ja ravintola aukeaa klo 19.00. Lämppäyksen hoitaa Irvikuvat, joka hyppää lavalle klo 21.00. Penniless aloittaa klo 22.00.

Bussikuljetus Porista, Ulvilan ja Nakkilan kautta Verstaalle.

Liput 15 €

 

Muista myös avantosaunat joka keskiviikko klo 17-20

 

3.11 Stand up Vol 3

Verstas Stand Up Vol 3

Jälleen Verstaalla upea Stand Up ilta!!! Suuren suosion saanut Stand Up sarjan kolmas ilta. Totutusti kolmen Stand Uppaajan voimin

"Anitta Iso A Ahonen on Suomen rääväsuisin koomikko. Puumanaisen ketterä ja raadollisenkin rehellinen Anitta on Juupajoen lahja Suomen kansalle, oman elämänsä anarkistiorvokki, kukkii siellä missä haluaa. Iso A on hervottoman hauska ja häpeämättömän ronski. Naisen iästähän ei yleensä saisi puhua, mutta Anitta puhuu. Keski-ikä on tuonut Anittan esitykseen sitä tiettyä charmia mitä lavoille on kaivattu. Pääsemme vihdoinkin näkemään suoraan sisälle keski-ikäisen naisen elämää ja keskelle sen iloja ja suruja. Yli 2000 keikan kokemuksella itseironia ja sarkasmi kukkii, ja mikään aihe ei ole liian tabu Anittan käsittelyssä.

Ville Saarenketo. Tätä vauhdikasta, sopivan sekopäistä ja mielenkiintoista äijää voisi luonnehtia parhaiten sanalla stand up-muusikko. Villen lavapersoona on yhtä aikaa vähän pöllö ja koominen mutta silti huikean lahjakas ja taitava. Keikalla voi sekä nauraa kippurassa että hämmästyä Villen mielettömästä kyvystä käsitellä bassoa kaksiäänisesti. Musiikki on tämän miehen keikoilla vahvasti mukana eikä se todellakaan jää epäselväksi. Villen taito yhdistää huimat soittotaidot voimakkaita naurunpyrskähdyksiä aiheuttaviin huomioihin arkielämästä on tuonut keikkojen lisäksi myös menestystä esimerkiksi bassosoolon ja viihdeohjelmien suomenmestaruuskisoissa.

Iltaa luotsaa tuttuun tapaan porilaislähtöinen Antti Haapala, jonka energinen esiintyminen nappaa katsojan mukaansa kerta toisensa jälkeen. Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan."


Mahdollisuus myös herkulliseen buffet ruokailuun ennen tai jälkeen esityksen.

 

12.11 Isänpäivälounas kahdella kattauksella katso tästä

1.12 Murhamysteeri (Loppuunmyyty) 2.12 Murhamysterri ( Loppuunmyyty)


 

3.12 Joulumyyjäiset klo 12-17


Verstaan sali täyttyy taas mitä upeimmista tuotteista myyjiemme ansiosta.

Tule siis tekemään hyviä löytöjä tai myymään.


Verstaan keittiö palvelee koko päivän ja tarjolla on ruoan lisäksi kahvia, glögiä ja kastamista. Tule kokemaan iloinen myyntitapahtumamme ja jää samalla nauttimaan Nakkilan Kunnan kanssa yhteistyössä järjestetystä kauneimmat joululaulu yhteislaulutilaisuudesta.

3.12 Yhteislaulutilaisuus 15-17 

8.12 Murhamysteeri ( Loppuunmyyty) Näihin saattaa tullaa muutama peruutuspaikka, joten kannattaaa kysyä.

13-15.12 Joululounaat Villilässä


Muina aikoina yksityistilaisuuksia. Tervetuloa loppuvuoden tapahtumiimme
105 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page